AleidaJohanna
AleidaJohanna, vrouw 45 jaar zoekt sex in Groningen

Naam: AleidaJohanna
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 45 jaar
Zoekt: Sex
Woonachtig in Groningen

Lengte: 170-175
Figuur: Normaal
Oogkleur: bruin
Haarkleur: bruin
Opleiding: HBO
Piercing: Nee
Tattoo: Ja
Rookt: Nee
Cupsize: cup A
Huidskleur: blank
Schaamstreek: Kaal

Over Mij: waarom is het raar als je af en toe een beschuitje wilt eten met een andere man. Zo raar vind ik dit eigenlijk helemaal niet.


Annabelletje (48)
48 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Als je er geen problemen mee heb dat ik getrouwd ben, dan hoor ik je graag. Ik wil heel graag nieuwe dingen proberen samen met jou. Wie durft dit aan?
Glanskss (50)
50 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Het enige wat ik mis is een maatje om leuke dingen mee te ondernemen en het dagelijkse lief en leed mee te delen. Ik woon samen met mijn zoon van 11 (woont voornamelijk bij mij) en een heerlijke knuffelkat. Nu ben ik het knuffelen met mijn kat alleen een beetje zat;) Zoek een teddybeer waar ik lekker tegen aan kan liggen
lonelyeyes (64)
64 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Hoi, ik ben een leuke mollige vrouw met heel veel zin in spannende avontuurtjes. Alles kan en niets moet zeg ik altijd maar.
Sjandra (42)
42 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Heb al een aantal slippertjes gehad, eigenlijk waren het meer onenightstands, zoek toch meer een maatje, want voel me best rot als ik het gevoel krijg dat je me slechts voor een eenmalig avontuurtje ziet.
Xkussie (59)
59 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Ooit dacht ik de man van mijn leven te zijn tegen gekomen maar daar ben ik behoorlijk op terug gekomen. Mijn ex heeft mijn leven behoorlijk verziekt, maar er zijn nog genoeg mooie dingen in het leven en misschien ben jij daar eentje van!
Magda (50)
50 jarige vrouw zoekt seksueel contact in Groningen
Vrouw zoekt Man
Groningen

Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.

Naam: anna-boom
Leeftijd: 44 jaar
Land:
Woonplaats:

Chat Nu!